Aidsfonds - Soa Aids Nederland verlengt huurovereenkomst in Amsterdam

Aidsfonds - Soa Aids Nederland en Equity Estate hebben onlangs de huurovereenkomst aan de Condensatorweg 54 in Amsterdam verlengd.

De verlenging betreft circa 873 mkantoorruimte gelegen in kantoorgebouw Quarter Avenue. Quarter Avenue is een 'multi-tenant' kantoorgebouw aan de ringweg A10 van Amsterdam. Het pand is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van onder meer een nieuwe lobby/hospitalityruimte, een nieuwe hoofdingang, fulltime bemande receptie en nieuwe liftlobby's. Het gebouw heeft een A+++ energielabel.

Aidsfonds - Soa Aids Nederland is een Nederlandse stichting die ook internationaal actief is. Ze werkt aan een wereld waar niemand meer sterft aan aids en mensen seksueel gezond zijn. Dat doen zij samen met mensen die het hardst geraakt worden vanwege uitsluiting en discriminatie: "uit liefde voor alle liefdes".

In 2019 is Aidsfonds - Soa Aids Nederland met haar hoofdkantoor vanuit het centrum van Amsterdam verhuisd naar Quarter Avenue op Sloterdijk. Een open kantoor met een zakelijke uitstraling alsmede de goede bereikbaarheid vormde hierbij destijds het uitgangspunt.

Zadelhoff Vastgoedadviseurs trad op als huisvestingsadviseur namens Stichting Aidsfonds - Soa Aids Nederlands 

Laatste Nieuws

Vragen?

Neem contact op met een van onze kantoren

Zadelhoff Amsterdam

Amsterdam

020 70 581 27

Mail Amsterdam

Zadelhoff Utrecht

Utrecht

030 30 744 17

Mail Utrecht